Domů / Zásady zpracování osobních údajů
Proč nakoupit u nás?
  • vše skladem, jsme výrobci

 

  • rozumíme vodě v jezírku, poradíme vám

 

  • nad 890 Kč dopravné ZDARMA

 

  • doprava zboží za 96 Kč

 

  • dodání do dvou  pracovních dnů

 

Odběr novinek

Zásady zpracování osobních údajů

Děláme maximum pro ochranu Vašich dat

 

Zásady zpracování osobních údajů

Při nakládání s osobními údaji se vždy řídíme platnou legislativou, zejména obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR). Veškeré osobní údaje považujeme za důvěrné a při jejich zpracování používáme veškerá dostupná technickoorganizační opatření, abychom zamezili riziku úniku dat nebo jejich zneužití. I když pro bezpečnost Vašich dat děláme maximum, vezměte prosím na vědomí, že vzhledem k povaze internetu nedokážeme zabránit možnému úniku dat způsobeného nedostatečným zabezpečením Vašeho připojení, napadením Vašeho počítače virem nebo hackerským útokem na náš server.

 

Identifikace správce osobních údajů

Správcem osobních údajů je společnost Home pond s.r.o., IČ: 05488923, sídlem Mlýnská 326/13, 602 00  Brno, zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně v oddílu C, vložce číslo 95664.

Správce můžete kontaktovat písemně, telefonicky na čísle +420 733 428 324, nebo emailem na adrese micanf@homepond.cz

 

Jaké osobní údaje zpracováváme?

  1. Pro realizaci obchodní transakce – Vašeho nákupu v našem e-shopu -  od Vás potřebujeme znát jméno (případně jméno firmy, IČ a kontaktní osobu), adresu (fakturační a případně dodací), telefonní a mailový kontakt. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás. V případě vyzvednutí objednávky, jež byla uhrazena předem prostřednictvím internetu nebo při vyzvednutí reklamace, od Vás můžeme požadovat předložení identifikačního dokladu (OP nebo CP), a to za účelem předcházení vzniku škod a zamezení legalizace výnosů pocházející z trestné činnosti. Pro realizaci obchodní transakce a dodání zboží na Vámi určené místo s Vámi potřebujeme komunikovat a znát výše zmíněné údaje. Jelikož jsou tyto Vaše osobní údaje získávány za účelem realizace obchodní transakce, není nutný Váš výslovný souhlas. Doba zpracování osobních údajů se řídí platnými účetními předpisy, ve zbývajícím rozsahu bude zpracování ukončeno po 42 měsících od dokončení transakce.
  2. Zasílání obchodních sdělení. Abychom Vám na Vaši žádost mohli zasílat informace a novinky o naší činnosti, potřebujeme zpracovávat Vaše jméno, příjmení a emailovou adresu. Pokud jsme byli požádáni o zasílání obchodních sdělení prostřednictvím kontaktního formuláře na našich webových stránkách, osobní údaje zpracováváme na základě Vašeho souhlasu po dobu pěti let od udělení nebo do odvolání souhlasu se zasíláním. Souhlas můžete odvolat kdykoliv. Pokud jste našimi zákazníky, vaše osobní údaje zpracováváme na základě oprávněného zájmu po dobu pěti let od Vašeho posledního nákupu nebo dokud se z odběru obchodních sdělení neodhlásíte.

S kým osobní údaje sdílíme?

Vaše osobní údaje sdílíme v minimálním nutném rozsahu s našimi dodavateli, kteří pro nás zajišťují provoz platební brány a eshopu, online marketingovou analýzu, dodání objednaného zboží na Vaši adresu a zasílání obchodních sdělení emailem. Tyto společnosti jsou vůči nám v pozici zpracovatele osobních údajů, dodržují stejné zásady zabezpečení jako my a nemohou s Vašimi osobními údaji nakládat jinak, než pro výše uvedené účely a po dobu, po kterou Vaše osobní údaje zpracováváme my.

Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů maté dle platné legislativy následující práva:

(i) na přístup k osobním údajům, (ii) na opravu osobních údajů, (iii) na námitku proti zpracování osobních údajů, (iv) požadovat nápravu situace, která je v rozporu s právními předpisy, zejména formou zastavení nakládání osobními údaji, jejich opravou, doplněním či odstraněním, (v) právo podat stížnost k dozorovému orgánu – Úřadu pro ochranu osobních údajů a (vi) nejpozději s účinností od 25. května 2018 taktéž právo na výmaz osobních údajů a právo na omezení zpracování osobních údajů dle podmínek stanovených obecným nařízením o ochraně osobních údajů (nařízení EP a Rady (EU) 2016/679).

 

 

                                       Chráníme Vaše data a děkujeme za Vaši důvěru

                                                      obchodní tým Home pond